Vi säljer inte bara internettjänster – vi levererar möjligheter

För oss handlar vårt uppdrag om så mycket mer än att leverera stabila tjänster till våra kunder. Vi vill även skapa möjligheter att kommunicera med omvärlden, inhämta ny kunskap och underhålla sig själv och andra. Vi tror på hållbar digitalisering och ett samhälle som fungerar bättre och enklare, för alla.

 

Snabbt – Enkelt – Smidigt

Vårt mål är att erbjuda avskalade, konkurrenskraftiga internettjänster till rätt pris och kvalitet. På detta sätt behöver våra kunder endast betala för det de behöver – router och andra tilläggstjänster överlåter vi till våra kunder att bestämma om.

Vi vet att många traditionella operatörer gärna låser in sina kunder på långa abonnemang – detta gillar inte vi. Vi tror inte på att låsa in kunder, utan vi har slopat bindningstider, krångliga avtal och långa uppsägningstider.

Genom att erbjuda våra kunder en prisvärd tjänst med hög kvalitét tillsammans med en kunnig och förstklassig kundsupport, är vi övertygade om att våra kunder väljer att stanna hos oss utan långa och krångliga avtal.

Vi är övertygade om att man ska fokusera på det man är bra på – därför låter vi andra aktörer bygga öppna fibernät som vi sedan kan erbjuda våra tjänster i. Vi fokuserar 100% på just internet via fiber – inget annat. Därför kan vi erbjuda internet som är snabbt, enkelt och smidigt.

 

Vi är en uppstickare

Internetbolaget Skandinavien AB (Internetbolaget) startades 2017 i kölvattnet efter att flera mindre ISPer antingen blivit uppköpta eller slagits samman. I och med detta fanns det plats för en liten uppstickare som kunde konkurrera, framförallt med pris, men även med bra personlig kundsupport med korta svarstider och hög kompetens inom just internet via fiber.

Vår affärsidé är att leverera konkurrenskraftiga internettjänster till både privatpersoner och företag med hög tillgänglighet och kvalité. Eftersom vi är små kan vi hålla våra operationella kostnader låga. Vi är övertygade om att iv kan erbjuda de bästa priserna utan att tumma på kvalitet.

 

 

Samarbetspartners